Diensten

Arbeids-omstandigheden Advies

Beheersen werkomgeving

De werkomgeving is een van de factoren die tot verzuim of verminderde inzetbaarheid kunnen leiden. InBalans levert u de adviseurs die u nodig heeft om deze werkomgeving en de omstandigheden in het algemeen, te beheersen.

Hoe werk het

De basis voor het arbeidsomstandigheden beleid is de door de wet verplichte Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

 

InBalans kan deze voor u uitvoeren en / of toetsen.

InBalans kan specifieke deskundigen inzetten, al naar gelang de problematiek in uw organisatie. Zo kan een veiligheidskundige meewerken aan de RI&E als veiligheid het belangrijkste issue is. Een arbeidshygiënist, als er veel problematiek rondom gevaarlijke stoffen zijn. Of een ergonoom / werkplekadviseur als er voornamelijk kantoorwerkplekken zijn. Deze deskundigen kunnen uiteraard ook los van een RI&E ingezet worden om hun advies te geven of specifieke vragen te beantwoorden.

Voor een specifieke medewerker met fysieke klachten, vaak in het nek-, arm- en schoudergebied, maar ook in rug, knieën en benen kan een ergonoom of andere deskundige van InBalans een werkplek onderzoek uitvoeren en uw medewerker een deskundig advies geven. Het werkplek onderzoek kan ook heel goed een onderdeel van het re-integratieplan van een verzuimende werknemer zijn.

Bezoek ons

Zuidelijk Halfrond 1,
2801 DD Gouda

E-mail ons

e info@ibadvies.nl